Om oss

Mekle består av et dedikert team som jobber kontinuerlig for å tilgjengeliggjøre konfliktløsning. Sammen har vi lang og variert erfaring innen tvisteløsning, juss, mekling, psykologi og teknologi.
Siri

Siri Horn, Daglig leder

Siri er daglig leder i Mekle. Hun er visjonær og opptatt av hvordan mekling kan bidra til en mer effektiv håndtering av tvister i samfunnet, og spre kunnskap om mekling til alle. Siri er oppnevnt i Advokatforeningens meklingsutvalg, hun er sertifisert mekler og har lang erfaring som advokat på privatrettens område.
Henrik

Henrik O. Rasmussen, Operativ leder

Henrik er opptatt av høy grad av brukervennlighet for alle som benytter seg av Mekle tjenester. Han koordinerer ulike samarbeid, utviklingsaktiviteter og prosjekter hos Mekle for å kontinuerlig gjøre Mekle tilgjengelig for alle. Henrik har bakgrunn som advokat, og lang erfaring innen arbeidsrett, rettsteknologi, utvikling og ledelse
Camilla

Camilla S. Bull, Markedsleder

Camilla er ansvarlig for all salgs- og markedsaktivitet hos Mekle. Camilla vet av egen erfaring at mekling er en bedre måte å løse konflikter på, og bidrar til å synliggjøre dette overfor aktører som trenger en ny måte å løse uenigheter på. Camilla er sertifisert mekler og har lang erfaring som advokat på privatrettens område.
Stian_Johansen

Stian Johansen, KAM

Stian har det kommersielle ansvaret for våre nye og eksisterende kunder. Han har lang erfaring som kundeansvarlig og salg av komplekse produkter innen tjenester og software. Stian har et sterkt engasjement for å digitalisere papirintensive prosesser, og blir lykkelig når kundene våre innser at de sparer både tid og penger.
Joachim 1

Joachim Eidtang, Integrasjonsansvarlig

Joachim Eidtang har tidligere gründet og utviklet flere selskaper. Han er ansvarlig for å finne nye integrasjonsområder for Mekle og å etablere sømløse prosesser for brukerne. Joachim har hjerte for salg og effektivisering av prosesser.
Cecilie

Cecilie Madsen, Administrasjonsleder

Cecilie Madsen leder vår administrasjon og kundereise. Hun koordinerer meklingsmøtene og er ansvarlig for all kundekontakt. Cecilie har lang erfaring med administrasjon og kundeoppfølging. Hun sørger for at alle blir godt ivaretatt gjennom vår meklingsprosess.
IMG_3663-white

Robin Nydahl, CTO

Robin Nydahl er CTO og leder satsingen med å bygge ny teknologi for bedre konfliktløsning. Han har bakgrunn fra NTNU og har tidligere vært med å bygge opp nye selskaper. Han er spesielt opptatt av datasikkerhet, noe som er essensielt for å kunne tilby sikre løsninger.

Hva driver oss

Vi er stolte av å være de første i Norge som tilbyr en heldyrket digital meklingstjeneste. Vår erfaring er at de aller fleste som står i en tvist ikke ønsker å gå gjennom en krevende og kostbar rettsak for å løse saken sin. Vårt mål er å senke terskelen til å søke en profesjonell tredjepart og å gi partene kontroll over sin egen sak.

mekling_mote

Digitalt fokus

Mekle baserer seg på at partene skal klare å løse saken digitalt ved hjelp av en nøytral mekler. Vi stiller derfor høye krav til brukervennlige systemer, god veiledning og sømløse prosesser. Vi sørger også for at alle våre meklere er trent for digital mekling.

IMG2

Våre meklere har høy faglig kompetanse med lang og variert erfaring innen juss, tvisteløsning, mekling og psykologi.

Marius W Vernan

Marius W Vernan

Daniel Andersen

Daniel Andersen

Sigrid 1

Sigrid Frogner Larsen

HELENE-L-PORTRÃ-T-40086

Helene Lønningdal

Vi har en løsningsrate på 85%. Det betyr at mer enn 8/10 uenigheter blir løst hos Mekle.

Kontakt oss

Kontakt oss